Servicii

Singura firma de pe piata romaneasca dedicata in totalitate serviciilor de service si mentenanta

Verificare / Diagnoza

Expert Service 24/7 realizeaza verificari si diagnoze ale starii echipamentelor in vederea determinarii gradelor de uzura, depistarii defectelor si a cauzelor acestora si stabilirii necesarului de piese de schimb. Afla mai multe!

Intretinere / Mentenanta

Expert Service este constienta de faptul ca o intretinere corespunzatoare este cel mai eficient mod de a prelungi durata de functionare in siguranta a usilor si de a optimiza costul aferent acestora. Afla mai multe!

Service / Reparatii

Orice solicitare service este preluata imediat de dispeceratul nostru si datorita unui management performant al solicitarilor se obtin timpii optimi de interventie.
Afla mai multe!

Consultanta si asistenta tehnica

Specialistii nostri ofera clientilor sai consultanta si recomandari in vederea alegerii planului de intretinere si service in functie de buget, cat si a variantei optime de up-grade sau inlocuire a echipamentelor. Afla mai multe!

Montaj

Oferim servicii de montaj atat pentru produsele achizitionate de la Expert Service 24/7, cat si de la alti furnizori, indiferent de locatie. Afla mai multe!

Vanzare piese de schimb si produse

Oferim servicii de montaj atat pentru produsele achizitionate de la Expert Service 24/7, cat si de la alti furnizori, indiferent de locatie. Afla mai multe!

Tamplarie din aluminiu

Pentru a veni in intampinarea tuturor nevoilor clientilor, Expert Service 24/7 a creat o unitate specializata in tamplaria din aluminiu, dotata cu atelier de productie si echipe de montaj. Afla mai multe!

Mentenanta Web by Firma Web Design