Usa rapida V9015 L Stacking pentru deschideri mari

, Categorie Blog,Produse , Comentarii 0 Comentarii

Modelul V 9015 L Stacking a fost conceput special pentru deschiderile cu inaltimi mari din hale, cu buiandrug mic pentru ca usa sa poata fi montata in interior sau la exterior. Fiind destinat deschiderilor supradimensionate modelul poate atinge valori de 9000 mm latime respectiv 6000 mm inaltime.

Cortina usii rapide se deschide printr-un sistem de chingi cu profiluri de protectie contra vantului si se pliaza in zona buiandrugului. Profilurile din aluminiu de calitate superioara sunt dispuse pe verticala, la distanţe de 600 mm, pe intreaga inaltime a uşii. In cortina este integrat, ca dotare standard, un panou de vizualizare cu o înălţime de 600 mm, pe toată latimea usii. La cerere pot fi executate si alte sectiuni transparente.

Tehnica de actionare a usii rapide este protejata cu siguranta in copertina axului de infasurare si in panoul de mascare a tocului. Sistemul de comanda poate fi utilizat simplu si confortabil de la nivelul pardoselii, prin elementele de comanda externe, integrate in toc, ca dotare optionala.

Modelul este echipat in zona de trecere (pana la inaltimea de 2500 mm) cu grila luminoasa cu fotocelule de siguranta care atunci cand detecteaza un obstacol opreste imediat usa, impiedicand astfel accidentarea persoanelor sau deteriorarea obiectelor.

In functie de rezistenta contra presiunii vantului modelul este disponibil in 2 variante (conform EN 12424). Clasa 3, ce ofera rezistenta la vant de maxim 115 km/h si clasa 2 cu rezistenta la vant de maxim 100 km/h. Viteza de deschidere, respectiv inchidere, poate varia de la 0,7 m/s la panourile de comanda cu contactor (in varianta de serie) si pana la 1,5 m/s la dotarea optionala cu panou de comanda cu convertizor de frecventa BK150 FU E H.

Mentenanta Web by Firma Web Design