Tipuri de sina pentru usi sectionale

, Categorie Blog,Subansamble , Comentarii 0 Comentarii

Hormann este furnizorul numarul unu pe piata europeana in domeniul portilor, usilor, tocurilor si sistemelor de actionare.

August Hormann fondeaza in 1935 prima fabrica Hormann si pana in prezent livreaza la nivel mondial peste 15 milioane de usi. De la infiintare, grupul Hormann, a fost intr-o continua extindere si dezvoltare a paletei de produse. Pe langa cunoscute modele clasice, acesta mai cuprinde atat usi rulou, usi armonice, usi culisante antifoc si usi rapide, sisteme de actionare pentru usi si tablouri de comanda cat si sisteme de incarcare, usi impotriva incendiilor si antifum, usi pentru intrarea in locuinte si usi interioare, copertine si tocuri, etc .

Piatra de temelie a grupului, a fost producerea in jurul anilor 50 ai secolului trecut a unei noi usi basculante pentru garaje: usa Berry. Usile sectionale de garaj care economisesc spatiul si se ridica pe verticala precum si cele pentru constructii industriale si de productie au inregistrat in anii 60 o dezvoltare promitatoare. Pana in prezent acestea au fost dezvoltate semnificativ, avand astazi posibilitati de montaj care sa inglobeze aproape toate necesitatile si nevoile clientilor.

Cele mai utilizate modele de montaj al sinei de ghidare a usii sunt de tip N (sina normala), H (sina cu suprainaltare), L (sina pentru buiandrug mic – folosita in special la usile sectionale pentru garaj) si sina tip V (sina verticala). Pornind de la aceste tipuri esentiale au fost dezvoltate derivate ale acestora. Solutii de montaj sunt prezentate in figurile alaturate, insa nu sunt limitate. Pentru cele mai indraznete si complicate situatii se pot face verificari tehnice in fabrica, fiind astfel stabilita solutia de montaj cea mai buna. Astfel se pot monta usi sectionale in spatiile si depozitele unde tavanul este inclinat sau foarte inalt – cu suprainaltare a sinelor.

Axul cu arcuri poate fi montat normal, suprainaltat sau la buiandrug, in functie de necesitati si posibilitatile de montaj. Insa deplasarea usii pe verticala pentru deschidere nu este singura varianta de montaj. Se pot monta usi sectionale, deplasabile in lateral, paralel cu pardoseala acolo unde spatiul pe inaltime nu permite alt tip de montaj.

Posibilitatile de montaj cele mai bune pentru dvs exista si va vor fi puse la dispozitie atata timp cat va veti lasa sfatuiti de specialistii nostri.

Mentenanta Web by Firma Web Design