Tamplarie din aluminiu – solutia optima pentru reducerea pierderilor de caldura in cazul constructiilor deosebite

, Categorie Blog,Produse , Comentarii 0 Comentarii

Aluminiul este primul si cel mai durabil material care a inlocuit lemnul in confectia tamplariei cu sticla termoizolanta (termopan si tripan). Pentru a satisface nevoile specifice ale clientilor care isi doresc o alternativa premium la tamplaria clasica din lemn sau PVC, anul acesta lansam o divizie specializata in tamplaria din aluminiu.

Pentru a garanta cea mai buna calitate la cele mai mici costuri, am dezvoltat, prin Programul Operational Sectorial “Cresterea Competitivitatii Economice”, “Investitii pentru viitorul dumneavoastra”, o unitate moderna de productie, in Parcul Industrial Ploiesti. In cadrul acesteia, producem tamplarie din aluminiu cu geam termoizolant, usi de interior, usi glisante din aluminiu, precum si pereti cortina din aluminiu.

Tamplaria confectionata cu profile din aluminiu este superioara tamplariei confectionata din profile PVC sau lemn. Aceasta ofera rezistenta mare la factorii de mediu si lovituri. Este adeseori solutia optima in cazul constructiilor deosebite, ce au in componenta doar beton, otel si sticla.

Profilele folosite la confectia tamplariei de aluminiu pot fi impartite in 2 mari categorii:

a) profile cu punte de rupere termica – folosite cu precadere la exterior si mai putin la interior pentru termoizolare si fonoizolare superioare;

b) profile fara punte de rupere termica – sunt folosite cel mai adesea la interior dar si la inchiderea spatiilor in care diferenta de temperatura nu este un factor important in alegerea solutiei constructive.

Ansamblul tamplariei de aluminiu cu sticla termoizolanta izoleaza fonic cu pana la 48% mai bine comparativ cu celelalte tipuri de tamplarie (PVC, Lemn).

Profilele din aluminiu se potrivesc cladirilor de birouri, cu zone intinse din sticla, cupolelor, institutiilor, centrelor comerciale sau proiectelor rezidentiale cu o arhitectura aparte.

Cei mai buni specialisti din domeniu va pot indruma in alegerea celor mai potrivite solutii. De asemenea, ei va pot asigura reparatiile si reglajele la tamplaria din aluminiu existenta.

Gama noastra completa include si serviciile ce aduc plus valoare investitiei: consultanta personalizata, realizarea releveului, livrare, montaj, garantie. Toate acestea sunt dublate de experienta si know-how-ul tehnic al echipelor noastre, de respectarea termenelor asumate si de conditii comerciale flexibile.

Mentenanta Web by Firma Web Design