Sisteme manuale de deschidere ferestre GEZE

, Categorie Blog,Produse , Comentarii 0 Comentarii

Tendinta arhitecturala actuala consta in proiectarea cladirilor sau spatiilor de birouri cu cat mai multe suprafete vitrate pentru a putea patrunde in interior lumina naturala. Arhitectii proiecteaza spatii de birouri sau cladiri la care peretii exteriori sunt aproape integral formati din sticla securizata, iar pentru ventilare naturala se folosesc ferestrele. In cele mai multe cazuri, ferestrele, trapele, luminatoarele, cupolele, etc. sunt situate la inaltimi greu accesibile, necesitand dispozitive speciale de actionare ale acestora pentru a se putea realiza ventilarea naturala, cu aer curat si fara costuri aditionale.

GEZE a conceput si dezvoltat sisteme de actionare manuala, confortabila, de la distanta a ferestrelor, trapelor, luminatoarelor, etc. Sistemele pot deschide supralumina pana la o cursa de 320 mm. Se pot aplica pe cercevelele basculante dreptunghiulare cu deschidere spre interior sau spre exterior. Exista si solutii pentru forme speciale cum ar fi ferestre oblice, triunghiulare, rotunde si în arcada. Ele se disting prin facilitate in utilizare si moduri de montaj.

Avem astfel sistemul GEZE OL 90 N plat de deschidere a supraluminilor cu o mare varietate de modele. Se utilizeaza la ferestrele dreptunghiulare integrate vertical, cu cercevele basculante, rotative sau pivotante cu deschidere spre interior sau cu deschidere spre exterior. Sunt posibile si forme speciale ale accesoriilor pentru ferestre triunghiulare, oblice, rotunde si in arcada, din lemn, plastic sau metal usor. Datorita designului special al foarfecelor si bratului de sprijin, sistemul ocupa foarte putin spatiu deasupra si in partile laterale ale cercevelei ferestrei, astfel aspectul fatadei ramane neschimbat. Cursa de deschidere este de 170 mm, zavorarea se face sigur cu ajutorul elementului de zavorare din foarfece avand si proprietati antiefractie. Cu ajutorul accesoriilor complexe se pot realiza solutii pentru diferite forme speciale ale ferestrelor. Sistemul GEZE este proiectat pentru a actiona ferestre cu latimea incepand de la 380 mm si pana la maxim 3600 mm.

Sistemul GEZE OL 95 este un sistem plat de deschidere a supraluminilor integrabil discret in fatade montant-rigla. Se utilizeaza la ferestre dreptunghiulare integrate vertical, cu deschidere spre interior, cu cercevele basculante in sus sau in jos, cercevele rotative si pivotante din lemn, plastic sau metal. Inaltimea de constructie redusa permite integrarea decenta, aproape neobservata in fatade montant-rigla. Designul plan al foarfecelor si bratul de sprijin ocupa foarte putin spatiu deasupra si in partea laterala a cercevelei ferestrei. Aspectul fatadei ramane neschimbat. Fata de OL 90 N, ofera aerare si ventilare mai buna datorita cursei de deschidere de 220 mm. Zavorarea se face ferm, si de aceasta data, cu ajutorul zavorului din foarfece. Poate deschide ferestre cu latimea minima a cercevelei 440 mm si pana la 3000 mm.

GEZE OL 320 este un sistem plat de deschidere a ferestrei, amplasat in partea superioara, pentru ferestre dreptunghiulare incastrate vertical cu o cursa de deschidere de 320 mm. Este potrivit pentru greutati mari ale cercevelei de pana la 250 kg, fiind prima optiune de deschidere manuala la distanta pentru ferestre si vitraje grele. Si acesta prezinta zavor in foarfece, se instaleaza simplu si in cazul glafurilor adanci, deoarece bratul si foarfecele se pot monta din fata. Necesita spatiu redus deasupra si in partile laterale ale cercevelei, se face reglare facila a apasarii si compensare automata a inexactitatii opritorului. Prezinta buton de siguranta care indica atasarea corecta a cercevelei. Se utilizeaza la ferestre dreptunghiulare cu deschidere spre interior cu cercevele basculante sus sau jos, rotative si pivotante din lemn, plastic sau metal. Aspectul fatadei ramane neschimbat.

Toate sistemele sunt fiabile in folosinta, se monteaza si se intretin usor, au design placut care ocupa putin spatiu astfel aspectul fatadei ramane neschimbat.
Va recomandam sa va lasati sfatuiti de specialistii nostri in alegerea unui sistem manual de deschidere la distanta a ferestrelor potrivit nevoilor dvs!

Mentenanta Web by Firma Web Design