Tamplarie din aluminiu

Atelier de productie si echipe de montaj

TAMPLARIE DIN ALUMINIU

Echipa Expert Service 24/7 acorda o atentie deosebita tuturor lucrarilor executate si este in permanenta preocupata de imbunatatirea propriilor performante. Pentru a veni in intampinarea tuturor nevoilor clientilor, am creat o unitate specializata in tamplaria din aluminiu, dotata cu atelier de productie si echipe de montaj.

In cadrul acesteia, oferim urmatoarele tipuri de produse:

 • tamplarie din aluminiu cu geam termoizolant;
 • usi de interior din aluminiu;
 • usi glisante;
 • pereti cortina din aluminiu.

TAMPLARIA DIN ALUMINIU CU GEAM TERMOIZOLANT

Profilele din aluminiu reprezinta solutia ideala pentru asigurarea confortului termic in orice tip de spatiu. Tamplaria din aluminiu garanteaza o izolare foarte buna si o rezistenta deosebita la actiunea factorilor de mediu. Tamplaria din aluminiu are rezistenta specifica metalelor, insa datorita greutatii reduse are un impact minim asupra rezistentei cladirilor. In plus, ofera cea mai facila intretinere dintre toate tipurile de tamplarie.

Geamurile termoizolante folosite maresc performantele termice ale ferestrelor din aluminiu prin reducerea pierderilor de caldura. Aceste geamuri scad cu peste 50% rata de transfer termic comparativ cu geamurile clasice.

Spre deosebire de sistemele traditionale, cele din aluminiu ofera posibilitati arhitecturale nelimitate, profilele putand fi vopsite intr-o paleta coloristica variata. Vopsirea se realizeaza in camp electrostatic, iar culoarea nu se deterioreaza in timp.

Acest tip de tamplarie este folosit pentru evidentierea unor sisteme arhitecturale complexe, de genul vitrajelor ample, fatadelor tip perete-cortina, serelor si cupolelor de sticla. Este adeseori solutia optima in cazul constructiilor deosebite, ce au in componenta doar beton, otel si sticla.

Tamplaria din aluminiu se potriveste fatadelor cladirilor de birouri, ce necesita aport de lumina, institutiilor, magazinelor sau scolilor. Beneficiile ce recomanda tamplaria de aluminiu in fata celei clasice sau PVC sunt confortul termic, fonic si estetic, dar si cel mai important, durabilitatea in timp.

USI DE INTERIOR DIN ALUMINIU

Tamplaria din aluminiu este alternativa premium la tamplaria din PVC si lemn, aducand in plus o rezistenta mai mare la factorii de mediu si lovituri.

Profilele pot fi prevazute cu bariere termice, in cazul sistemelor folosite pentru exterior sau pot fi simple pentru utilizarea la interior.

Profilele din aluminiu ofera o protectie fonica de invidiat, nivelul de zgomot putand fi redus cu pana la 48% fata de usile normale.

Usile de interior din aluminiu reprezinta solutia moderna si eficienta pentru elementele de arhitectura interioara ale cladirilor de birouri, spatiilor comerciale, scolilor sau cladirilor cu destinatie industriala. Posibilitatile constructive, in variante robuste sau inguste, sunt dublate de atractivitatea estetica generata de designul modern.

USI GLISANTE

Usile glisante asigura legatura dintre spatiul exterior si cel interior, conferind un plus de luminozitate si o vedere aparte. In plus, subliniaza si armonizeaza arhitectura cladirii prin accente optice deosebite.

Sistemele de usi glisante cu profile din aluminiu ofera o functionare impecabila si o alunecare lina si silentioasa. Designul economic datorat valorificarii spatiului de deschidere este un alt punct forte al usilor culisante. Toate acestea sunt puse în valoare de o estetica deosebită si de caracteristici speciale precum izolarea fonica, posibilitatea de automatizare, diferitele moduri de deschidere, rezistenta la efractie.

Avantajul major consta insa in economia de energie generata de aceste sisteme moderne, ideale pentru constuctiile de mari dimensiuni. Este garantata economia nu doar pe timpul iernii, ci si in sezonul cald, atunci cand costurile aferente climatizarii sunt sensibil reduse.

Posibilitatile de configurare ale sistemelor glisante sunt variate in functie de spatiul disponibil si necesitatile viitoare. Astfel, putem livra:

 • usi glisante manuale sau automate, intr-un canat sau doua;
 • usi telescopice automate, intr-un canat sau doua;
 • usi glisante cu sisteme de tip break-out.

Usile culisante neizolate sunt o solutie rafinata pentru compartimentarea spatiului interior. Greutatea usii este preluata de un profil din aluminiu, ce culiseaza pe o sina aplicata la buiandrug. Usile pot fi personalizate pentru a se integra perfect in orice amenajare. Principalul avantaj al acestora, dincolo de latura estetica, rezida din faptul ca nu necesita sina aplicata pe pardoseala, eliminand astfel orice obstacol din calea de acces.

PERETI CORTINA DIN ALUMINIU

In cazul cladirilor mari, peretii cortina din aluminiu adauga valoare estetica arhitecturii, in timp ce ofera o serie de alte beneficii practice. Principalele avantaje se concentreaza pe maximizarea confortului prin excelentele proprietati fonoizolante si termoizolante, respectiv aportul de lumina naturala.

Structurile de pereti cortina confera un aspect modern fatadelor, dar si o rezistenta sporita si mari suprafete vitrate.

Sistemul flexibil al peretilor cortina permite, de asemenea, realizarea unor structuri mai complexe: acoperisuri, cupole, piramide etc.

Usurinta in instalare si intretinere, precum si economia de energie sunt alte aspecte care recomanda peretii cortina pentru cladirile masive: sedii de firme, institutii, centre comerciale, banci.

Pentru a va bucura in cel mai scurt timp de produsele achizitionate, va asiguram:

 • Consultanta specializata si proiectare in vederea alegerii celor mai bune solutii tehnice adaptate nevoilor si dorintelor dumneavostra;
 • Masuratori si evaluari ale locatiei, cu posibilitatea de demontare a tamplariei vechi;
 • Livrarea si montajul produselor comandate;
 • Reparatii si reglaje la tamplaria existenta;
 • Servicii de garantie si postgarantie pentru toate produsele comandate;
 • Conditii comerciale avantajoase si modalitati de plata flexibile;
 • Echipa de montaj cu experienta si know-how tehnic;
 • Termene rapide de livrare si montaj a produselor comandate.

Calitatea produselor oferite de Expert Service 24/7 este certificata de colaborarea cu furnizori recunoscuti la nivel european: Schüco, Saint-Gobain, Exalco, Alumil, Cortizo, Reyners.

Mentenanta Web by Firma Web Design