Produse service

Singura firma de pe piata romaneasca dedicata in totalitate serviciilor de service si mentenanta

Usi glisante

Usile automate imbina designul, confortul, siguranta si tehnologia actualului secol, avand multiple functionalitati: hoteluri, banci, mall-uri, aeroporturi, centre comerciale, cladiri de birouri, institutii publice, benzinarii etc. Afla mai multe!

Usi sectionale

Usile sectionale industriale sunt mecanisme complexe ce asigura o deschidere ampla de regula pe verticala si creaza un spatiu generos inaintea si in spatele golului. Afla mai multe!

Usi rapide

Acest tip de usa se potriveste pentru deschideri largi, acolo unde sunt necesare inchideri si deschideri rapide si este conceput pentru folosirea zilnica cu o mentenanta minima. Afla mai multe!

Usi rotative

Usile automate rotative reprezinta solutia pentru intrarea in banci, hoteluri, centre comerciale, aeroporturi, cladiri de birouri si multe altele.
Afla mai multe!

Usi batante

“Low Energy” permite inchiderea si deschiderea la viteza mica si cu un consum redus de energie, in timp ce functia “Push and Go” permite deschiderea automata printr-un simplu impuls manual. Afla mai multe!

Usi metalice

Usile metalice multifunctionale sunt recomandate pentru spatii de birouri, scoli, toalete, hale industriale, spatii tehnice, subsoluri etc, putand fi usor adaptate la perete de caramida, rigips, beton etc. Afla mai multe!

Usi din lemn

O prima clasificare a usilor din lemn ar fi dupa destinatie: de exterior si de interior. Un alt mod de clasificare a usilor de interior poate fi dupa materialul din care este confectionata foaia de usa si / sau tocul. Afla mai multe!

Usi rezistente la foc

Usile antifoc sunt folosite in special in mediul industrial, hotelier, sanitar sau cu flux mare de persoane (spatii de birouri, cinematografe, restaurante, scoli, hale industriale, spatii comerciale) etc. Afla mai multe!

Usi frigorifice

Usile frigorifice se folosesc in camere si depozite frigorifice, pentru asigurarea accesului si inchiderea spatiului protejat termic.
Afla mai multe!

Rulouri si Grilaje

Usile industriale tip rulou se potrivesc situatiilor in care spatiul de montare al usii este restrans sau anumite elemente deja montate pe tavan nu permit instalarea cailor de rulare pentru usa sectionala. Afla mai multe!

Sisteme de andocare

Sistemele de andocare sunt solutii tehnice complete pentru incarcare/ descarcare si transbordare marfuri si produse care au rolul de a egaliza diferenta de nivel intre depozit si platforma camionului. Afla mai multe!

Cortine rezistente la foc

Cortinele rezistente la foc sunt cele mai noi solutii de inchidere, izolare si protejare a spatiilor unei cladiri impotriva actiunii focului si fumului in caz de incendiu. Afla mai multe!

Porti

Portile sunt elemente mobile care permit accesul controlat in cadrul unui perimetru public sau privat ingradit. Acestea sunt de 2 mari tipuri: porti batante si porti glisante. Afla mai multe!

Bariere si Turnicheti

Barierele automate electromecanice si hidraulice sunt solutiile cele mai simple si potrivite de restrictionare a accesului in parcari sau zone private, industriale, rezidentiale. Afla mai multe!

Perdele PVC

Perdelele industriale sunt cea mai ieftina si cea mai rapida solutie de partitionare. Sunt realizate din fasii de PVC transparent sau colorat si sunt sustinute de profile de otel fixe. Afla mai multe!

Pereti amovibili

Peretii mobili au devenit o necesitate in tot felul de institutii publice sau private, obtinand spatii fara pereti rigizi, putand fi cu usurinta adaptate in functie de necesitati. Afla mai multe!

Covor intrare

Dedicate in special zonelor cu trafic intens, presurile profesionale sunt recomandate pentru zonele de acces in aeroporturi, hoteluri, benzinarii, centre comerciale si alte zone unde se folosesc carucioare. Afla mai multe!

Compartimentari sanitare

Compartimentarile sanitare sunt solutia moderna, economica si igienica adoptata din ce in ce mai mult de catre lanturile de magazine, scoli, institutii publice, cladiri de birouri, gari etc. Afla mai multe!

Tamplarie PVC, sticla si aluminiu

Compartimentarile vitrate sunt realizate din sticla si ofera luminozitate, aspect atragator, confort in utilizare. Exista o gama variata de profile de montaj pentru compartimentarile de sticla, vizibile sau ascunse. Afla mai multe!

Sisteme desfumare

Securitatea la incendiu are doua obiective fundamentale: prevenirea incendiului (Fire Prevention) si protectia la foc in conditii de incendiu (Fire Protection).
Afla mai multe!

Mentenanta Web by Firma Web Design