Premiat pentru durabilitate si transparenta

, Categorie Blog,Noutati , Comentarii 0 Comentarii

Amortizoarele pentru usi, GEZE, au primit eticheta ”Navigator” din partea Consiliului German al Cladirilor Durabile la targul BAU 2015

Amortizoarele de usi, GEZE, seriile TS 4000 si TS 5000 au primit din partea Consiliului German al Cladirilor Durabile (DGNB) eticheta ”Navigator” la BAU 2015. Eticheta de durabilitate se acorda produselor care exceleaza la disponibilitatea de informatii de produs cuprinzatoare, complete si verificate, fiind cunoscute pentru reprezentarea transparenta si demonstrabila a proprietatilor produsului. Calitatea ridicata a datelor astfel generate serveste ca o baza valoroasa pentru arhitecti si urbanisti, proiectare comerciala, proprietari de cladiri si investitori atunci cand se selecteaza amortizoarele.

Eticheta ”Navigator” se acorda produselor pentru constructii enumerate in baza de date on-line a ” German Sustainable Building Council Navigator “, care au o “Declaratie de mediu a produsului”, (EPD), precum si informatii si caracteristici complete. Recunoscuta la nivel global eticheta ecologica EPD a fost acordata, inca de la targul BAU 2013, amortizoarelor de inalta calitate pentru usi.

“Sustenabilitatea este unul dintre principiile noastre directoare. De la dezvoltarea de produse si de la productie la vanzare, instalare si service post-vanzare, ne desfasuram activitatea in conformitate cu standardele de durabilitate. Produsele noastre de inalta calitate, precum si documentatia noastra cuprinzatoare si sprijinul in toate fazele de constructie sunt un ajutor pretios pentru clientii si partenerii nostri. Ei fac planificarea cladirilor sustenabile si cresc importanta certificarii intr-o piata in crestere a cladirilor verzi. Noi acordam o mare importanta pentru furnizarea de informatii transparente cu privire la produsele noastre si datele lor de mediu”, a declarat Chief Executive Officer Brigitte Vöster-Alber.

Durabilitatea amortizoarelor de usi GEZE – la fel ca a tuturor produselor si sistemelor GEZE – este deja evidenta in viata lor lunga, care se bazeaza pe o inalta calitate a materialelor si productiei. Datorita proportiei lor mare de materii prime metalice, acestea pot fi reciclate si sunt, prin urmare, mai ales compatibile cu mediul inconjurator. In plus fata de aspectele pozitive ale eco-echilibrului, amortizoarele de usi au o lunga durata de functionare. Ele evita lasarea neintentionata a usilor deschise si contribuie astfel la economisirea energiei termice.
 
Sistemul de management de mediu GEZE fost certificat in conformitate cu standardul international DIN EN ISO 1400. Ca membru activ al Consiliului German al Cladirilor Durabile si in IBU (Departamentul de Constructie si Mediu – Institut für Bauen und Umwelt eV), GEZE promoveaza constructii durabile.

Mentenanta Web by Firma Web Design