Noul sistem Powerturn pentru usi batante – un puternic specialist si un adevarat jucator cu designul

, Categorie Blog,Noutati , Comentarii 0 Comentarii

Noua automatizare GEZE Powerturn pentru usi batante imbina Designul Universal si noile standarde pentru cladirile ”fara bariere” – acces confortabil pentru toti, cu o functionalitate inalta si estetica deosebita. Poate deschide usile mari si grele, cu un canat sau doua, usor si in siguranta. Deschiderea manuala fara efort, in orice moment, pentru orice utilizator, este posibila cu ajutorul functie unice Smart impuls. Fiind o componenta flexibila, sistemul Powerturn poate fi integrat intr-o gama larga de sisteme de usi. Powerturn a fost lansat in premiera la cel mai important targ comercial pentru industria de constructii – BAU 2015 – unde a fost recompensat deja cu doua premii importante. A primit premiul ”Plus X Award”pentru inovatie si a primit certificatul de sustenabilitate EPD (Declaratia de mediu a produsului) – eticheta ECO recunoscuta la nivel mondial, chiar in prima zi a targului.

Prim-exemplu pentru Libertate de creatie si Design Universal
Complet automat operatorul Powerturn pentru actionarea usilor batante este cea mai buna solutie pentru toate situatiile de instalare si indiferent de modul de operare, in locatii cu intrari de prestigiu sau usi de interior de mare valoare. Noua unitate permite a fi puse in aplicare solutii personalizate si multi-functionale pentru montaj. Cu design discret premiat si o inaltime totala de numai 70 mm se poate potrivi cu orice design de usa si arhitectura.
Powerturn deschide, de asemenea, usile foarte mari si grele cu greutati ale canatului de pana la 300 kg aproape fara zgomot. Chiar si in caz de vant sau de aspiratie, deschide si inchide usile fiabil si in siguranta. Acesta indeplineste toate standardele stabilite in domeniu inclusiv standardele de siguranta fiind, de asemenea, aprobat pentru usi de protectie impotriva incendiilor grele de pana la 1.600 mm latime. Versiunea Powerturn F / R combina inovatia si designul, unitatea de control impotriva incendiilor fiind invizibil integrata in interiorul automatizarii.

Calitatea vietii datorita accesibilitatii
Powerturn faciliteaza accesul prin usi mai usor pentru copii si persoane cu handicap. Acesta indeplineste toate cerintele de confort si siguranta – indiferent daca mainile tale sunt pline de pungi de cumparaturi sau aveti un copil in brate. Usi mari, grele si late pot fi deschise fara efort cu ajutorul noii automatizari batante GEZE in orice situatie de acces – automat sau manual. Acest lucru este posibil prin functia de Smart Impuls. Este un bun exemplu de Design Universal si indeplineste cerintele referitoare dreptul persoanelor cu handicap de a putea merge pe oriunde doresc si de a-si trai vietile din plin, la fel ca oricine altcineva.

Flexibilitate si deschidere spre viitor

Ca o componenta viitoare de sistem flexibil, Powerturn faciliteaza punerea in aplicare a diferitelor scenarii de evacuare – fie in combinatie cu incuietori cu motor, unitati de control acces, cum ar fi GEZE TZ 320 pentru controlul si monitorizarea proceselor de inchidere si deschidere ale usilor pe traseele de evacuare si salvare, ca deschidere de aer proaspat in sistemele de fum si de extractie a caldurii, pentru ventilatie naturala sau ca parte a sistemului centralizat de securitate GEZE. In afara de aceasta, Powerturn poate fi, de asemenea, integrat in sistemul de automatizare al cladirii. Fiabilitatea sa a fost verificata de catre MPA pentru 500.000 de cicluri. Ca un furnizor de solutii complete, GEZE creeaza la comanda sisteme complete personalizate si solutii speciale.
Instalarea este usoara si flexibila: Sase tipuri diferite de instalare pot fi realizate utilizand o singura versiune a Powerturn: instalare pe traversa sau instalare pe canat de usa cu brat de legatura sau sina de ghidare cu role – pe partea cu balamalele sau partea opusa balamalelor. Sistemul inteligent de instalare GEZE simplifica procesul de instalare.


Photo: GEZE GmbH – Powerturn la sala de mese a “Handicaporganisationernes Hus” in Høje-Taastrup in Copenhaga

Powerturn este in prezent cel mai faimos obiect de referinta pentru accesibilitate
Powerturn este deja utilizat intr-una din primele cladiri exemplare din lume in care Designul Universal si accesibilitate maxima au fost implementate. In “Handicaporganisationernes Hus” ale “Dansk Handicap organisation” in Høje-Taastrup din Copenhaga, noul sediu al organizatiei umbrela a 32 de asociatii pentru persoane cu handicap din Danemarca. Este un exemplu excelent de design de cladire in care oamenii se pot deplasa si lucra in mod liber – indiferent de handicapul lor. Ideea de baza din spatele arhitecturii pe patru etaje – cladire in forma de stea a 12600 de metri patrati construiti – este punerea in aplicare a accesului usor la 310 locuri de munca in cladire si cea mai usoara utilizare a tuturor echipamentelor pentru toata lumea, fara ajutor extern.

Mentenanta Web by Firma Web Design