Hormann BiSecur Gateway

, Categorie Blog,Noutati , Comentarii 0 Comentarii

Prin Hormann BiSecur Gateway pot fi comandate cu ajutorul smartphone-ului sau tabletei, sistemele de actionare ale usilor de garaj, ale usii de la intrarea in locuinta sau alte dispozitive cu receptor Hormann.

Receptorul poate fi conectat cu dispozitivele Hormann printr-un cablu de retea sau prin WLAN. In plus, aplicatia arata atat pozitia usii de garaj, a portii de intrare in curte,si daca acestea sunt inchise sau nu.

Aplicatia este disponibila pentru sistemele de operare Android, incepand cu versiunea 2.3 sau iOS, de la versiunea iOS 6. Aplicatia permite utilizarea mai multor functii simultan, de exemplu pot fi comandate in acelasi timp usa de la intrare in locuinta si deschiderea usii(usilor) de garaj.

Pot fi programati pana la 10 utilizatori, fiecare putand efectua pana la 16 functii. Administratorul poate stabili aparatele ce pot fi utilizate de fiecare utilizator in parte. Astfel se asigura un control complet, de exemplu: vecinul dumneavoastra poate sa deschida poarta de intrare in curte in timp ce dumneavoastra sunteti in concediu, dar nu poate sa deschida usa pentru a intra in casa.Mentenanta Web by Firma Web Design