De ce Expert Service 24/7?

Avantaje competitive pentru un sistem functional

Avantaje

Solutii complete de intretinere si service, cu acoperire nationala si disponibile 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru toate tipurile de sisteme de acces. Reparatii usi automate Expert Service. Afla mai multe!

Dotare

Pentru optimizarea timpului de interventie, Expert Service 24/7 este dotata cu masini complet utilate, avand in permanenta un stoc de piese de schimb. De aici si posibilitatea remedierii defectului de la prima deplasare. Afla mai multe!

Rapiditate

Expert Service 24/7 sta la dispozitia clientilor sai, 24 de ore din 24, 7 ore din 7, pentru interventii in regim de urgenta oriunde in tara. Reparatii usi automate Expert Service. Afla mai multe!

Flexibilitate

Contractele de intretinere si service sunt adecvate atat companiilor cu sute de echipamente si mii de utilizatori, cat si celor cu doar cateva echipamente. Reparatii usi automate Expert Service. Afla mai multe!

Piese de schimb

Se asigura interventii rapide datorita disponibilitatii pieselor de schimb atat in depozitul central, cat si in centrele zonale si in unitatile mobile de interventie. Beneficiem de aprovizionare rapida pentru piesele ce nu sunt in stoc.
Afla mai multe!

Mentenanta Web by Firma Web Design