Cortine rezistente la foc si ansamblu de sprinklere

, Categorie Blog,Produse , Comentarii 0 Comentarii

Clauss Markisen GmbH comercializeaza de peste 50 ani cu succes tesatura din fibra de sticla, armata cu fire din otel inoxidabil, non-inflamabila conform DIN 4102-2 / A2 / Z-56.429-931 si acoperita pe ambele laturi cu silicon 2ALFA MARITEX 4415-2-SS a cărei utilizare este reglementată prin Condiţiile generale de supraveghere în construcţii.

Premiera si unicitatea pentru Romania o constituie ansamblul creat dintr-o cortina rezistenta la foc si ansamblu de sprinklere capabile sa atinga performanta suplimentara, conform testarilor, de izolare fata de radiatia termica emisa de focar, pana la 90 de minute. Astfel conform certificarii, respecta norma EI90.

Procedeul de protectie la foc pe baza de cortine rezistente la foc tip BSV 55 si ansambluri de sprinklere conduce la realizarea de elemente de protectie in caz de incendiu, acestea functionand ca si inchideri rezistente la foc, in scopul limitarii propagarii incendiului, fumului si radiatiei termice. Astfel pot fi protejate spatiile unei cladiri, bunuri, cai de evacuare sporind in principal siguranta si protectia oamenilor.

Procedeul de protectie la foc este conceput ca un sistem format dintr-o cortina rezistenta la foc tip BSV 55 (agrementata tehnic) si doua ansambluri de sprinklere pozitionate pe ambele parti ale cortinei rezistente la foc, intregul sistem astfel realizat avand rezistenta la foc 90 de minute dupa criteriile de izolare termica, etanseitate la foc si radiatie termica (EI90, EW90, E90). Fiecare ansamblu de sprinklere este alcatuit din cate doua capete de sprinkler pozitionate de o parte si de cealalta a cortinei.

Mentenanta Web by Firma Web Design