Programul Operational Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice”
„Investitii pentru viitorul dumneavoastra”

ACHIZITIONAREA DE ECHIPAMENTE NOI IN VEDEREA CRESTERII PRODUCTIVITATII
SC EXPERT SERVICE 24/7 SRL
Proiect cofinatat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala
 

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operationale cofinantate de Uniunea Europeana va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro.
 

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.


Obiectivele proiectului:

 

Obiectivul general al proiectului il reprezinta cresterea productivitatii SC EXPERT SERVICE 24/7 SRL, prin achizitia de echipamente si tehnologii de ultima generatie pentru productia de tamplarie din aluminiu, cu asigurarea principiilor dezvoltarii durabile si reducerea decalajelor fata de productivitatea UE.

Obiectivul general al proiectului este aliniat cu obiectivul general al POS CCE si anume: “cresterea productivitatii intreprinderilor romanesti, cu asigurarea principiilor dezvoltarii durabile si reducerea decalajelor fata de productivitatea la nivelul Uniunii Europene, astfel incat Romania sa atinga, pana in anul 2015, un nivel de aproximativ 55% din valoarea medie a productivitatii din UE.”.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt sunt:

Asigurarea principiilor dezvoltarii durabile se va realiza la nivelul societatii si la nivel local/regional/national prin cele 3 dimensiuni ale dezvoltarii durabile, astfel:

1. Dimensiunea sociala

a. Schimbarile demografice: cresterea potentialului economic al zonei de dezvoltare Sud Muntenia prin creerea a 2 noi locuri de munca;
b. Sanatate publica: imbunatatirea protectiei impotriva amenintarilor asupra sanatatii;
c. Incluziune sociala: asigurarea securitatii si cresterea calitatii vietii cetatenilor ca o preconditie pentru pastrarea bunastarii individuale.

2. Dimensiunea ecologica – implementarea proiectului implica achizitia de echipamente de ultima generatie menite sa limiteze gradul de poluare, cu un impact minim asupra mediului inconjurator, fiind astfel respectate normele nationale si europene in ceea ce priveste protectia mediului.

3. Dimensiunea economica – dezvoltarea socio-economica prin prisma beneficiarilor directi si indirecti ai proiectului, astfel:

a. Cresterea taxelor colectate la bugetele de stat si locale;
b. Cresterea nivelului de trai al populatiei;
c. Minim 1 furnizor pentru echipamentele ce fac obiectul proiectului.

Mentenanta Web by Firma Web Design