Blog expert service reparatii usi

Blog

Articole blog Expert Service 24/7

  • Tendinta arhitecturala actuala consta in proiectarea cladirilor sau spatiilor de birouri cu cat mai multe suprafete vitrate pentru a putea patrunde in interior lumina naturala. Arhitectii proiecteaza spatii de ... Afla mai multe!

  • Aluminiul este primul si cel mai durabil material care a inlocuit lemnul in confectia tamplariei cu sticla termoizolanta (termopan si tripan). Pentru a satisface nevoile specifice ale clientilor care isi ... Afla mai multe!

  • Hormann BiSecur Gateway

    Prin Hormann BiSecur Gateway pot fi comandate cu ajutorul smartphone-ului sau tabletei, sistemele de actionare ale usilor de garaj, ale usii de la intrarea in locuinta sau alte dispozitive cu receptor Hormann. Receptorul poate fi conectat cu dispozitivele Hormann printr-un cablu de ... Afla mai multe!

  • Usile armonice

    Usile armonice sunt usi care dispun de un sistem de culisare putin diferit fata de usile glisante. Usile glisante aluneca pe directia de mers, pe cand usile armonice o ... Afla mai multe!

  • RAL reprezinta "standardul" de culoare utilizat în Europa. Din 2013, pentru identificarea mai exacta, fiecare culoare din paletarul RAL are o holograma proprie. In anul 1927 "Reichs-Ausschuß für Lieferbedingungen und Gütesicherung" ("Comisia Imperiala pentru Stabilirea Termenilor si Asigurarea Calitaţii" din Germania) au ... Afla mai multe!

Mentenanta Web by Firma Web Design