Blog expert service reparatii usi

Blog

Articole blog Expert Service 24/7

  • Tamplaria contribuie semnificativ la confortul beneficiarilor, prin asigurarea unui climat placut, izolarea impotriva patrunderii curentilor de aer si a infiltrarii umezelii. In cazul spatiilor industriale, sistemele de inchidere capata o importanta aparte, de aceea functionarea la parametrii normali trebuie sa reprezinte ... Afla mai multe!

  • Sticla rezistenta la foc

    Elementele arhitecturale din zilele noastre utilizeaza cu succes compartimentari interioare sau exterioare a spatiilor cladirilor din structuri transparente. Pentru aplicarea sistemelor de inchidere si delimitare a spatiilor sunt impuse ... Afla mai multe!

  • Hormann este furnizorul numarul unu pe piata europeana in domeniul portilor, usilor, tocurilor si sistemelor de actionare. August Hormann fondeaza in 1935 prima fabrica Hormann si pana in prezent livreaza ... Afla mai multe!

  • Clauss Markisen GmbH comercializeaza de peste 50 ani cu succes tesatura din fibra de sticla, armata cu fire din otel inoxidabil, non-inflamabila conform DIN 4102-2 / A2 / Z-56.429-931 ... Afla mai multe!

  • Normele de protectie si preventie la incendiu au fost modificate constant de autoritati. Astfel, producatorii au cautat solutii sa integreze in usile rezistente la foc si zavoare electrice rezistente ... Afla mai multe!

Mentenanta Web by Firma Web Design