Amortizorul TS 5000 ECline

, Categorie Blog,Subansamble , Comentarii 0 Comentarii

Compania Germana GEZE produce si inoveaza in continuu amortizoare si inchizatoare pentru usi de mai bine de 100 de ani. Acest amortizor este dotat cu sina de glisare si contribuie la dezvoltarea contructiilor gandite pe principiul ”fara bariere”. Amortizorul poate asista deschiderea cu usurinta a unor usi cu latimea de pana la 1250 mm, iar in caz de necesitate, poate inchide usa in siguranta si cu promptitudine.

Sistemele de amortizoare sunt intr-o permanenta dezvoltare pentru a indeplini cu succes noile standarde pentru cladirile ” fara bariere”. Aceste standarde prevad o deschidere cat mai usoara a usilor si in acelasi timp o inchidere in siguranta, oferind astfel protectie in exploatare.

Conform standardelor si recomadarilor germane, amortizorul TS 5000 ECline cu sina de glisare este usor de intretinut si poate fi incadrat cu succes si armonios in designul cladirii. In functie de tipul de usa pe care este folosit, utilizatorul poate alege intre o deschidere mai usoara si o inchidere mai puternica.


Amortizorul respecta solicitarile DIN 18040 referitoare la forta maxima de deschidere de 47 Nm, ceea ce inseamna ca amortizorul poate atinge forta de inchidere EN5. Astfel, usile cu latimea foii de pana la 1250mm pot fi facute accesibile pentru oricine in ceea ce priveste efortul de deschidere. Factorul de eficienta al TS 5000 ECline cu sina de glisare, inregistrat de masuratori efectuate de MPA Germany depaseste 80%, insemnand ca aproape intreaga forta necesara deschiderii este utilizata ulterior pentru inchidere. Pentru unghiuri de deschidere intre 2° si 60°, amortizorul permite o scadere a fortei de inchidere de aproximativ 40%, conform DIN SPEC 1104. Acest lucru are ca rezultat o usa mai usor de deschis si mai confortabila in utilizare. In functie de utilizarea dorita, forta furnizata de sina de glisare poate fi decuplata.

Mentenanta Web by Firma Web Design